Wat zeggen onze gasten?

Kodjo Kouwenhoven

(Van: 27-07-2019 Tot: 03-08-2019):
"Het was een erg leuk huis en aardige verhuurders. De ligging is in het dorp maar daar merk je niks van omdat het dorp is gebouwd als een soort tribune; de huizen voor je liggen onder je. We hebben heerlijk gewandeld in de omgeving. Wandelingen van 10km zo vanuit het huis. Eten bij La Farga in het dorp is een belevenis. Als je van te voren reserveert koken ze, met veel plezier, speciaal, voor jou."
waardering: 9

Nienke

(20-07-2019 tot 27-07-2019):
"Wij zijn nog in la tulipe dus de recensie is actueel. Heerlijk huis, super goede inventaris. Prachtige omgeving, een oase van rust. Restaurant in t dorp is een absolute aanrader. Markt is een groot woord maar daardoor erg sympathiek. En het brood is echt geweldig. Je kan hier prachtig wandelen en wb het huis... wij vinden het een heerlijk plekje om een week te zijn. Lekker buiten, verschillende terrassen en binnen gezellig, comfortabel en een zee aan boeken. Voor de rustzoeker een geweldige vakantiebestemming."
waardering: 9

Lieneke van de Griendt

(5 dagen in mei 2019):
"Wij verbleven met zijn tweeën in dit geweldige huis. Een ware oase van rust met een million dollar view vanaf het ontbijt terrasje over de vallei. En met minder weer heerlijk voor de knusse houtkachel. Minpuntje: in de laag gelegen slaapkamer hangt geen prettige geur. Ook heeft het vloerkleed in de woonkamer witte haartjes: stille getuigen van een kat die hier ooit woonde? Ons deerde het niet echt; we komen graag nog eens terug! Een prachtig dorp met één dorpscafé waar je heerlijk kunt eten en waar ook zo af en toe naar live muziek te luisteren valt, helaas kwamen wij net een dag te laat."
waardering: 9

onze reactie:
Dag Lieneke, goed om te horen dat het huis en dorp goed zijn bevallen. We hebben nog eens goed nagedacht over de als onprettig ervaren geur in de achterste slaapkamer. Naar aanleiding van je review hebben we nog per mail contact met je gehad hierover.

Wat betreft het tapijt in de woonkamer: een poes hebben we nooit gehad. Daar gaan we beter op letten.

Walther & Karen